Marturiile clientilor

Am comandat o coroana funerara rotunda pentru ora 12:00 la adesa la care locuiesc  am fost foarte multumit de produsul ales de mine si spre surprinderea mea coroana funerara arata exact ca in poza sau chiar mai bine, flori proaspete model deosebit cod produs FC47 in recomand, un curierar foarte promt am inteles ca este propriu curier .

Nu ezitati sa comandati de la acest magazin, il recomand cu placere.

Ilie Dumitrescu, 17 nov. 2016

Din motive de sanatate nu am putut ajunge in bucuresti la inmormantarea verisoarei mele si am apelat la situl in cauza pt o coroana funerara care a fost depusa la cimitirul belu din bucuresti , o firma serioasa si foarte punctuala .

Camelia Satmareanu. Constanta, 18 oct. 2016

Va multumesc pt ca existati fara dumneavoastra nu stiam ce sa ma fac, am comandat 3 coroane funerare intr-un timp relativ scurt de 5 ore si am fost foarte multumiti de produsele care mi-au fost livrate , va multumesc din suflet pt ajutor sincer nu stiu  ce ma faceam fara ajutorul din partea voastra .

Daniela Lazar, 18 sept. 2016

Tot respectu , mi-ati fost de mare ajutor intr-un moment dificil din viata am fost foarte multumit de toate cele 3 coroane funerare livrate de dumneavoastra vreau sa mentionez ca coroana funerara din trandafiri a rezistat chiar 10 zile dupa ce am depuso .

Sandu Alexandru, 11 sept. 2016

Am fost surprins ca am gasit site cu coroane funerare , am comandat de la www.coroanefunerareonline.com o coroana funerara din gerbera cu anthurium

1. am fost contactat telefonic de catre curier sa ma instiinteze ca a ajuns la locatie .

2. coroana a fost livrata la adresa stabilita

3. am primit confirmarea ca coroana a fost depusa

4. ce am comandat mi-a fost trimisa poza cu modelul comandat

5. o recomand in monmentele grele.

Vlan Mihai Franta, 21 aug. 2016

Am comandat o coroana funerara o coroana funerara de la aceasta firma online si am fost surprinsa de calitatea si proptitudinea de care au dat dovada o firma care o recomand

Mariana Nistor, 11 iul. 2016

Am trecut printr-o experienta neplacuta zilele trecute si am vrut sa mentionez acet lucru si la indrumarea curierului.

Am comandat o coroana de flori din trandafiri albi cu orhidee pret 549 pe alt site care este specificat 150 de flori si am asteptat produsul sa imi ajunga, vreau sa va spun ca am fost dezamagit profund ca nu puteam ajunge cu coroana livrata de un alt site nu acesta la inmormantare si mai aveam 3 ore pana la inmormantare .

Ce am facu ?

Am apelat la www.coroanefunerareonline.com si am specificat ca doresc o coroana funerara din trandafiri albi cu orhidee specificand ca doresc sa fie livrata in maxim 1:30 de min in soseaua iancului (la care domnisoara cu care am vb mi-a spus ca se poate) i-am specificat ca doresc din 150 de fire si daca produsul nu este pe placul meu sa nu IL PLATESC (a spus ca este totu in regula si ca nu a avut pana acum niciodata probleme de genu acesta) era ora 10, la ora 11:40 ma sunat curierul ca este in fata casei mele si ca este de la coroane funerare, deci vreau sa va spun cand am vazut coroana funerara comandata am ramas fara cuvinte deci era inpecabila daca voiam sa ii gasesc un defect nu aveam ce sa gasesc, o coroana de 150 de flori un pret relativ mai mare de cat la celalant site dar un produs de calitat , da pe celalant site era 549- dar produs jalnic si la www.coroanefunerareonline.com 750 dar ceva deosebit LUX

L-am rugat pe sofer daca ma poate ajuta sa duc coroana cu masina lui proprie pana la cimitirul Ghencea Militar  .

O firma care se respecta si produse de calitate nu ca in alte parti va spun

Georgescu Bogdan (Avocat), 20 mai 2016

Un magazin pt toate buzunarele, va recomand acest magazin de coroane fuerare pentru seriozitatea de care da dovata si pentru preturile lor care sunt destul de mici, chiar daca pe alte site-uri coroanele sarata la fel va spun sincer ca nu sunt, am comandat si de la alte site-uri coroane funerare cu preturi mai mici dar coroanele aratau chiar urat , va recomand situl www.coroanefunerareonline.com

Grigoriu Florin, 22 mar. 2016

De la acest magazin am obtinut cele mai frumoase coroane funerare la un pret foarte bun chiar mic fata de magazine , din pura curiozitate am numarat florile din coroana si spre surprinderea mea am constatat ca in loc de 60 de flori erau 62 un site care se respecta, coroanele de pe site in realitate arata mult mai bine de cat in poze va spun cu mana pe suflet

Lungu Catalin, 09 feb. 2016

Recomand cu placere magazinul www.coroanefunerareonline.com pentru ca sunt foarte seriosi si produse de calitate . am comandat o coroana funerara din garoafe cu trandafiri vreau sa spun ca coroana arata exact ca in poza .

Sandu D, 04 ian. 2016

Am comandat o coroana funerara din gerbera rosie cu diagonala de trandafiri de la www.coroanefunerareonline.com si am fost foarte multumit de produsul achizitionat , ii recomand pt profesionalizm .

Dragomir Marius, 20 oct. 2015

Am realizat ca acum totul este de comandat pe internet asa ca am apelat si eu la coroane funerare online , recomand acest magazin pentru proptitudine si produse de calitate .

Visan Alex, 19 oct. 2015

Am comandat coroane de flori de la www.coroanefunerareonline.com tot ce vreau sa va spun ca am coroane deosebite si realizate din flori proaspete , vreau sa va mai spun ca eu am numarat florile din coroana funerara si am realizat cu mirare ca au fost exact 60 de fire de flori nu mai putine cum am gasit la alte magazine .

Comandati cu incredere .

Eugen N, 15 oct. 2015

Profesionisti si servici de calitate , nu ezitati sa ii contactati in clipele grele sunt foarte serios si ce cereti exact produsul dorit primiti , noi am comandat un cos funerar avand florile rosi galbene si albastre in tricolor .

Teatru mic., 17 aug. 2015

Am comandat 3 coroane de flori de la acest site si am fost foarte multumita de produse . Eu am comandat modele de 80 de flori din trandafiri si crinii . Ii recomand pt ca sunt profesionisti .

Nicoleta Elena Catrin, 10 aug. 2015

Foarte seriosi si ce veteti in poze este si in realitate .

Marturie Clientii, 26 iul. 2015

Am vrut ca aranjamentul funerar pe care aveam sa il comand sa fie unul special, tocmai de aceea va multumesc in legatura cu sfaturile pe care mi le-ati dat in ceea ce priveste mesajul de condoleante si in primul rand a florilor pe care le-am folosit in realizarea aranjamentului. Va multumesc si pentru promtitudine!

Maria Cristina Despa, 19 iul. 2015

Ii recomandam cu placere , servici de calitate si coroane deosebite .

Am comandat de pe acest site 6 coroane funerare pt o adresa stabilita la capela biserici la ora 12:00 si am aoft surprins placut ca la ora 12:00 soferul era in curtea biserici cu coroanele funerare .

HIIL International, 26 mai 2015