Transport si retururi

www.coroanefunerareonline.com

Unde pot primi comanda?

 Poti primi comanda la adresa dorită (la domiciliu, la serviciu, la capela, la biserica, la cimitir sau in magazinul nostru din soseaua colentina nr 2A sector 2 .

Car dureaza livearea comenzii?

Termenul de livrare depinde de tipul de livrare selectat. Livrarea dureaza intre 2-3 ore in regim de urgenta sau dupe o zi pe alta sau la alegerea dumneavoastra in ziua dorita.

Cat trebui sa platesc pentru livrare?

Pentru livrarea la magazin este gratuit.

Livrarea la o adresa din BUCURESTI este gratuit.

Livrarea in ILFOV este contra cost si se percepe o taxa de rovinieta de 35 de lei.

Pot sa urmaresc starea comenzii mele?

Da in ”cosul meu” la comenzi realizate , vei putea vedea starea comenzi tale sau telefonic la 0724-815-678 va stam la dispozitie non stop.

Care este procesul de livrare la domiciliu?

Daca ai optat pentru livrarea la domiciliu, iti vom trimite un e-mail pentru confirmarea expedierii produsuliu (in momentul in care comanda ta este pe punctul de a iesi din atelierul de lucru sau telefonic) curierul te va contacta prin intermediul unui sms sau apel telefonic pentru a te informa in legatura cu livrarea produsului tau.

Noi nu percepem nicio taxa in plus pestru transportul coroanelor funerare in BUCURESTI  transportul este GRATUIT  .

Transportul coroanelor funerare este gratuit in bucuresti si ilfov , noi transportam cu o masina speciala cu aer conditionat  in care coroanele funerare sa fie cat mai bine asezate si transportata in cele mai bune conditii .

www.coroanefunerareonline.com  ,Coroane funerare va ofera si posibilitatea in cazul in care dumneavoastra nu puteti sa transportati coroana funerara in pana la o alta adresa cu masina dumneavoastra sa apelati la soferul nostru sa va transporte pana la un alt loc cu masina speciala contra sumei de 20 de lei .