Intrebari frecvente

www.coroanefunerareonline.com

Daca nu aveti incredere sa achizitionati o coroana funerara de flori de la www.coroanefunerareonline.com incercati sa comandati o coroana de la situ-l nostru si o coroana funerara de la situ-rile concurente si dumneavoastra in cazul in care nu va este pe plac coroana funerara realizata de noi sa returnati produsul.

Intrebari despre coroane funerare si comenzi

Cum pot cauta o coroana funerara in magazin?

Pentru a cauta o coroana funerara , va rugam sa folositi modulul de cautare existent in partea de sus a site-ului. Introduceti informatiile cautate, iar daca acestea se regasesc pe site, vi se va afisa o lista a rezultatelor compatibile.

Sunt persoana juridica. Pot cumpara?

Da, www.coroanefunerareonline.com onoreaza comenzile persoanelor juridice. Pentru a primi factura fiscala cu datele firmei, va rugam sa introduceti datele care vi se vor solicita la inregistrare sau in cadrul procesului de comanda.

Cum procedez daca doresc ca livrarea sa se faca la o alta adresa decat cea specificata in contul meu de client?

In aceasta situatie, in cadrul procesului de comanda, veti avea optiunea sa introduceti informatiile corespunzatoare adresei de livrare dorite.

Administrarea contului de client

Am uitat parola contului. Cum procedez?

In cazul in care nu va amintiti parola contului Dvs., va rugam sa folositi optiunea Recupereaza parola uitata, disponibila in pagina Acces cont.

Cum procedez daca doresc sa modific datele din contul meu?

Pentru a modifica datele din contul de client, va rugam sa va autentificati in cont si sa accesati apoi optiunea Actualizare cont, disponibila in sectiunea Contul meu.

Trebuie sa am cont pentru a putea cumpara?

Pentru a face cumparaturi pe acest site, este necesar sa va creeati un cont de utilizator. Acesta poate fi creat si dupa ce ati adaugat produsele dorite in Cosul de cumparaturi.

Pot modifica o comanda lansata?

In cazul in care doriti sa modificati o comanda, va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact de pe site. Va rugam sa precizati si ID-ul comenzii, pe care il puteti regasi in sectiunea Stadiu comanda.

Pot afla informatii despre comenzile anterioare?

Puteti consulta istoricul comenzilor efectuate pe site, accesand sectiunea Stadiu comanda.

Intrebari generale

Doresc sa achizitionez o coroana funerara care nu este pe stoc. Cum procedez?

Pentru mai multe informatii despre disponibilitatea produsului, va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact de pe site sau numerele de telefon 0724815678 - 0765430605 si va stam la dispozitie non-stop.

Doresc sa obtin informatii suplimentare despre coroane funerare , care nu se regasesc pe site. Cum procedez?

In acest caz, va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact sau numerele de telefon 0724815678 - 0765430605

Intrebare des intalnita .

Coroanele realizate de sit-ul www.coroanefunerareonline.com sunt din flori proaspete .?

Da toate coroanele realizate de atelierul nostru de coroane funerare online sunt realizate din flori naturale si proaspete , noi folosim flori proaspete pentru realizarea de coroane funerare ca sa arate inpecabil coroana funerara.

Ce trebuie facut cand ai un deces in familie?

Daca doresti sa apelezi la o firma de pompe funebre, aceasta trebuie:

  • sa ofere consultanta non stop cu privire la orice amanunt sau nelamurire, chiar daca nu vei apela la aceasta;
  • sa puna la dispozitie toate serviciile de coroane funerare
  • sa detina produsele funerare si sa fie afisate intr-un sediu adecvat in care se realizeaza si se comercializeaza coroane funerare
  • sa prezinte pana la cel mai mic detaliu toate procedurile si modelele de coroane funerare
  • sa detina auto funerare omologate conform normelor in vigoare pentru transportarea in cele mai bune conditi coroana funerara
  • sa dispuna de personal calificat, prezentabil si atent la fiecare solicitare venita din partea dvs la comandarea unei coroane funerare sa va indrume exact pentru ce model de coroana funerara este pe placul dumneavoastra
  • sa prezinte tarifele la vedere, pentru a evita costurile "ascunse"; la modele de coroana funerara
  • sa fie un real sprijin pentru dvs., reusind sa duca la bun sfarsit comanda de coroana funerara cerut de dumneavoastra

Suntem o echipa cu experienta si responsabila pe care se poate baza oricine doreste sa apeleze la noi pentru coroane funerare m coroane funerare rotunde , jerbe funerare . La noi puteti sa va PERSONALIZATI coroana funerara . Noi nu cumparam de la florari si vindem mai departe coroane funerare , detinem arelier propriu in care noi lucram coroana funerare si o distribuim catre dumneavoastra.

In urma unui sondaj realizat piata si comparand preturile coroanelor noastre funerare fata de a concurentei am realizat ca toate preturile practicate de noi sunt mult mai ieftine deoare ce detinem atelier propriu de realizat coroane funerare, situ-l nostru www.coroanefunerareonline.com detine magazin propriu si atelier de lucru. In cazul in care pe alte site-uri gasit preturi mai mici acestea se datoreaza datorita numarului de flori adaugate in coroana funerara, la noi nu exista sa fie intr-o coroana funerara mai putine flori de cat ce comandati dumneavoastra ba din contra se adauga in plus 2-3 flori .

Preturi mici  ? Sa va spun de ce .

Foarte simplu, suntem Detinem Magazin propriu si avem atelier de lucru propriu in care noi lucram coroanele funerare si le distribuim onlinei , noi nu cumparam de la florarii ca unele site-uri si vindem mai departe executam coroanele si le vindem la preturi de PRODUCATOR

Site-uri te duc in eroare ?

Unele Site-uri duc in eroare persoanele care sunt dispuse sa comande o coroana funerara online deoarece in timpul prelori comenzi dumneavoastra comandati o coroana funerara de 60 de fire si in realitate primiti o coroana funerara de 50 de fire . La noi pretul unei coroane de flori este stabilit in prealabil cu dumneavoastra telefonic sau comandand online si numarul de flori este stabilit de dumneavoastra . Da sunt site-uri pe piata online care pacalesc clienti , iti spun povesti frumoase la telefon si in realitate cand livreaza comanda va treziti cu o coroana funerara cu dimensiuni mai mici de cat cele stabilite telefonic sau online dar profita de naivitatea dumneavoastra pentru ca sunteti in momente grele si sunt constienti ca nu puteti refuza produsul pentru ca aveti nevoie urdgent , o coroana funerara incepe de la 90 de cm si poate ajunge pana la 200 de cm .

Realizam coroane funerare de toate tipurile.

In decrsul aniilor am realizat coroane funerare pentru firme internationale, firme romanesti, instituti ale statului, ministere si persoane si au dorit sa iti particulizeze coroana funerara adica au dorit un model pe care noi nu il avem expus pe site.

Daca doriti si dumneavoastra un model de coroana funerara personalizat ne puteti contacta telefonic la nr 0724815678 - 0765430605 sau sa comandati online.In momentul cand ati comandat o coroana funerara de la noi va transportam gratuit coroana funerara in cele mai bune conditii si gratuit.

Calitatea.

Pentru ca DETINEM ATELIER PROPRIU  de coroane funerare putem garanta o calitate a produselor noastre executate de noi avem tot timpul pe stoc flori proaspete, frumoase si deosebite .

Daca nu aveti incredere sa achizitionati o coroana funerara de flori de la www.coroanefunerareonline.com incercati sa comandati o coroana de la situ-l nostru si o coroana funerara de la situ-rile concurente si dumneavoastra in cazul in care nu va este pe plac coroana funerara realizata de noi sa returnati produsul.