Despre noi_copy_1

www.coroanefunerareonline.com va ofera o gama larga de produse din flori naturale la cele mai mici preturi de pe piata onliani din bucuresti coroane funerare ieftine , coroane funerare bucuresti , coroane funerare online , coroane funerare , va ofera cele mai frumoase coroane de flori naturale si coroane funerare rotunde

www.coroanefunerareonline.com
Comanda online coroane funerare de pe www.coroanefunerareonline.com si noi va oferim cele mai mici preturi posibile , preturile noastre pentru coroane funerare sunt cele mai ieftine pentru ca noi nu suntem ca alte site-uri sa CUMPARAM COROANE FUNERARE DE LA UN MAGAZIN SI APOI SA LE VINDEM MAI DEPARTE CUM FAC MAJORITATEA SITE-URI , Noi www.coroanefunerareonline.com avem ATELIER DE COROANE FUNERARE , JERBE funerare si Coroane funerare PROPRIU IN CARE NOI LE LUCRAM SI NOI LE LIVRAM GRATUIT spre dumneavoastra . MAJORITATEA POZELOR GASITE PE SITE-URI cu , COROANE FFUNERARE SUNT LUCRATE DE ATELIERUL NOSTRU  EII FOLOSESC POZELE NOASTRE . DACA GASITI IN ALTA PARTE PRETURI MAI MICI CA PRETURILE EXPUSE PE SITE-UL NOSTRU NOI VA RETURNAM DIFERENTA . TRANSPORTUL ESTE GRATUIT CU O MASINA SPECIALA  CU AER CONDITIONAT IN BUCURESTI  .

Pe oricare site-uri gasesti un PRET mai mic ca PRETURI practicate de WWW.coroanefunerareonline.com pentru COROANE FUNERARE va returnam diferenta .

Am trăit și-am văzut multe din 1975, de când suntem in domeniul florilor si aranjamentelor florare: bune, rele deopotrivă. Reușitele ne-au bucurat,din greșeli am învățat. Dacă cineva ar dori să știe secretul succesului celor 35 ani de activitate, cred că am putea spune că îl datorăm dorinței noastre nestăvilite de a progresa.Omagiem munca unei coroane funerare plină de dăruire a înaintașilor noștri, păstrând în fiecare produs al nostru o fărâmă de trecut. Moștenirea noastră cea mai prețioasă este ca noi invatam de mici copii si facem aranjamente florare de peste 40 de ani invatam pe fiecare membru al familiei sa faca aranjamente florare si coroane funerare care se află și astăzi la baza preparatelor noastre, păstrătoare ale tradiției.Considerăm că ingredientele absolut necesare succesului sunt evoluția continuă, cercetarea și studiul. Grija pentru calitatea produselor ne determină să achiziționăm doar flori de la cei mai buni gradinari din romania sau din strainatate și să utilizăm florile cele mai bune in aranjamentele noastre florale.Astfel dorim să contribuim la nevoaiile  dumneavoastra , oferindu-vă aranjeamente florare de o calitate ireproșabilă.Recompensăm încrederea acordată prin grija continuă pentru calitatea aranjeamentelor  noastre!

www.coroanefunerareonline.com

Am trăit și-am văzut multe din 1975, de când suntem in domeniul florilor si aranjamentelor florare: bune, rele deopotrivă. Reușitele ne-au bucurat,din greșeli am învățat. Dacă cineva ar dori să știe secretul succesului celor 35 ani de activitate, cred că am putea spune că îl datorăm dorinței noastre nestăvilite de a progresa.Omagiem munca unei coroane funerare plină de dăruire a înaintașilor noștri, păstrând în fiecare produs al nostru o fărâmă de trecut. Moștenirea noastră cea mai prețioasă este ca noi invatam de mici copii si facem aranjamente florare de peste 40 de ani invatam pe fiecare membru al familiei sa faca aranjamente florare si coroane funerare care se află și astăzi la baza preparatelor noastre, păstrătoare ale tradiției.Considerăm că ingredientele absolut necesare succesului sunt evoluția continuă, cercetarea și studiul. Grija pentru calitatea produselor ne determină să achiziționăm doar flori de la cei mai buni gradinari din romania sau din strainatate și să utilizăm florile cele mai bune in aranjamentele noastre florale.Astfel dorim să contribuim la nevoaiile  dumneavoastra , oferindu-vă aranjeamente florare de o calitate ireproșabilă.Recompensăm încrederea acordată prin grija continuă pentru calitatea aranjeamentelor  noastre pe care le gasiti pe www.coroanefunerareonline.com !

Cate ceva despre noi....
 

Suntem un atelier de  florarie care lucram aranjeamente florare de calitate si  pe aranjamente funerare cu o experienta de peste 35 ani timp in care ne-am respectat clientii si le-am oferit produse si servicii de cea mai buna calitate cum se vede si pe sit-ul nostru www.coroanefunerareonline.com .

Preluam non-stop telefonic sau prin butonul Contacteaza-ne , iar in maximum doua ore de la preluarea comenzii coroana funerara comandata de dumneavoastra ajunge la destinatie cu TRANSPORTUL GRATUIT. La solicitarea clientului putem face depunere de coroane funerare , coroane funerare rotunde , jerbe funerare sau aranjamente florare  DIRECT LA BISERICA  , CAPELA , CIMITIR  SAU LA ADRESA STABILITA IN PREALABIL DE DUMNEAVOASTRA .

Clienti care au apelat la servitiile noastre sunt instituti ale STATULUI firme INTERNATIONALE firme ROMANESTI puteti vizualiza toata lista cu clienti care au apelat la serviciile noastre accesand butonul Clienti Nostri de pe site www.coroanefunerareonline.com

 
Despre noi .
 

Suntem un atelier specializat pe aranjamente de flori de toate categoriile COSURI DE FLORI , COROANE FUNERARE DE ORI CE FEL DE TIP BUCHETE DE FLORI SUNTEM IN DOMENIUL FLORAR DE PESTE 40 de anii in tot accest timp toti clientii nostri au fost multumiti de noi si s-au intors de fiecare data cu placere inapoi la servicile noastre florare . Pe vremea lui  Ceausescu am avut magazin florar cu atelier la piata UNIRII  .

 

Faptul ca noi lucram cu placere toate produsele care noi le creem ne-a facut sa rezistam pe o piata intr-o continua dezvoltare in care concurenta devine din ce in ce mai mare avand in vedere ca  majoritatea site-urilor folosesc poze cu coroane funerare realizate in atelierul nostru de lucrare  nu este o concurenta corecta si oiala60 la % din pozele pe care le  gasiti pe net  cu coroane funerare sunt  realizate in atelierul nostru .

Preluam , Comenzi non-stop  iar in maximum doua ore de la preluarea comenzii pe care dumneavoastra ati comandat-o ajunge la destinatie cu  Livrare Gratuita in Bucuresti. La solicitarea clientului putem face depuneri  de coroane funerare , coroane funerare rotunde , si jerbe funerare DIRECT LA BISERICA, CAPELA CIMITIR SAU LA ADRESA INDICATA DE DUMNEAVOASTRA .

Nu ezitati sa ne

0724815678 

0765430605

Livrarea si Plata


Executam coroane funerare de toate felurile in maxim 2 ore de la primirea comenzii data de dumneavoastra . Livrarea este gratuita fara a percepe un pret in plus . Livrarea de Aranjamente florare , coroane funerare , jerbe funerare , coroane funerare rotunde este facuta prin propirii curieri care sunt foarte discretii si foarte amabilii .
Plata se poate face in mai multe modalitati ; cea mai aleasa metoda de plata este cu plata la livrare , in cazul in care dupunem coroana funerara noi in locul dumneavoastra la biserica , capela sau cimitir sau in alte situati in care nu exista contact inrea vanzator si cumparator plata se va face prin transfer bancar sau alte metode in care cumparatorul le are la indemana .
 

Frecvente intrebari puse de dumneavoastra .

Coroana funerara se lucreaza in totalitate din flori naturale si proaspete .

Florile pe care noi le folosim pentru creearea coroane funerare , coroane funerare rotunda , jerba funerara sau orice aranjament funerar sunt in totalitate din flori naturale de ceea mai buna calitate brad proaspat pentru creearea aranjamentului sa arate intr-un mod foarte placut si rezistent


Preturile aranjamentelor funerare .

Preturile pe care noi le avem sunt cele mai mici deoarece suntem atelier propriu nu cumparam si distribuim mai departe .

Avem cocoane funerare , jerbe funerare si aranjamente funerare cu preturi cuprinse intre    90 de lei si pana la 1000 de leipe care le gasiti pe www.coroanefunerareonline.com

Texte funerare ;  Exemple coroane funerare
Fiecare coroana funerara , jerba funerara , coroana funerara rotunda sau aranjament funerar sunt insotite de un mesaj funerar .
Noi oferim pamblica de scris mesaje funerare gratuit si avem mai multe modele ; ALBA , ALB CU CONTUR NEGRU , NEAGRA , TRICOLOR sau la dorinta dumneavoastra orice model .
www.coroanefunerareonline.com va ofera modele de coroane funerare la preturi accesibile , noi coroane funerare bucuresti distribuim coroana funerara ieftina cu transportul gratuit in bucuresti , coroane funerare online va ofera coroana funerara online pe toata suprafata bucurestiului  mai precis noi livram coroana funerara in sectorul 1 , coroana funerara sector 2 , coroana funerara sector 4 , coroana funerara sector 5 , coroana funerara sector 6 si coroana funerara ilfov .
www.coroanefunerareonline.com

Aici gasiti  Contactati-ne
    0724815678 - 0765430605
Program Non Stop
Toate produsele pe care le comandati de pe sit-ul coroane funerare online sunt insotite de o lumanare candela gratuita . noi oferim transport gratuit in sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6 si in ilfov , coroane funerare bucuresti va ofera mai multe tipuri de pamblica pentru mesajul care se scrie pe coroana funerara ieftina pamblica la noi este gratuita oferita gratuit de coroane funerare .
Coroane funerare bucuresti poate sa depuna coroana funerara la capela cimitirului , biserica , capela privata sau la domiciliul pe care il indicati dumneavoastra .
coroane funerare ieftine va da posibilitatea sa va creati dupe bunul plac coroana funerara cu florile dorite si noi executam coroana funerara online .
La noi gasiti coroane funerare la preturi acesibile .